Naj vaša koža ostane mladostna!

Si želite bolj mladostnega videza vaše kože? Bi se radi znebili gub na čelu ali pa vam ni všeč, da se gube na vašem obrazu pojavijo vsakič, ko se namrščite? So se vam okrog ust ali v kotičkih oči začele pojavljati gubice, ki bi se jih radi znebili? Vse to so znaki staranja kože, ki se jih da zmanjšati in celo odpraviti – ustrezna nega lahko namreč zelo zmanjša vidne sledi staranja kože in poskrbi za to, da bo na tej manj gub. Zato je krema proti gubam nekaj, kar morate imeti na svoji nočni omarici tudi vi – z njeno pomočjo bo vaša koža kmalu videti bolj mladostno.

Kako poskrbeti za mladosten videz kože brez gub?

Če si želite imeti kožo brez gub, potem morate že danes začeti skrbeti zanjo! Krema proti gubam vam pri tem lahko zelo pomaga, vendar pa ni edini način za to. Obstajajo tudi druge metode, ki zelo vplivajo na to, kako je videti naša koža in koliko gub je na njej. Mladosten videz kože je namreč odvisen od številnih dejavnikov, kot so:

  • genski dejavniki,
  • tip kože (na suhi koži so namreč gube veliko bolj vidne),
  • debelina kože (če je koža zelo tanka, se na njej hitreje poznajo vse nepravilnosti),
  • življenjski slog (kajenje, nezdrava prehrana in stres vplivajo tudi na videz kože),
  • onesnaženost zraka (onesnažen zrak zelo škoduje naši koži),
  • gibanje (gibanje ima pomlajevalni učinek),
  • hidracija kože (če spijemo dovolj tekočine, bo naša koža bolje hidrirana in lepšega videza),
  • nega kože (to, kako skrbimo za našo kožo, močno vpliva tudi na njen videz).

Na nekatere od teh dejavnikov žal ne moremo vplivati, zato je toliko bolj pomembno, da upoštevamo dejavnike, na katere lahko vplivamo. K temu poleg zdravega življenjskega sloga, dovolj gibanja in tekočine zagotovo spada tudi nega kože. Vse bolj priljubljena izbira je maslo za telo iz konoplje, ki pa ga ni primerno kupiti kar v vsaki trgovini, ki jo obiščete. Kako bomo kožo negovali in kakšne izdelke bomo pri tem uporabljali, ima velik vpliv na njen videz. Pri tem pa je zelo pomembna tudi krema proti gubam, ki bi jo morali najkasneje po tridesetem letu začeti uporabljati vsi, ki si želijo bolj mladostnega videza.

Vas zanima kakšni lasni podaljški so najboljši oziroma na kaj vse je treba paziti pri nakupu? Potem si s klikom na povezavo preberite več o tem.

Objave iz kategorije:

admin