Klasična ženska ročna ura za dopolnitev osebnega stila

Četudi za prikazovanje časa uporabljamo pametne telefone, tablične računalnike in druge aparate, je klasična ženska ura še vedno nepogrešljiv modni dodatek v vsaki garderobni omari. Z njimi lahko poudarimo ženstven in hkrati klasičen slog oblačenja, pri čemer se klasika na zapestju odlično poda k vsaki priložnosti. 

Izbiramo lahko med različnimi vzorci, barvami in napisi, ki se nahajajo na notranji površini ohišja. Preprosta in elegantna ženska ura ima enobarvne in tanjše paščke, večje in tanjše kazalce, lahko pa izberemo tudi ohišje z zlato barvo ali ohišje, ki je poudarjeno z majhnimi kristalčki. To so predvsem lahke in funkcionalne ure, ki so udobne za nošenje in čudovito poudarijo ženstveni slog oblačenja. 

Kako kombinirati klasično uro z različnimi stili oblek?

Elegantne modne dodatke na zapestju je dobro uskladiti z ostalim nakitom, predvsem prstani in zapestnicami, saj le tako lahko poudarimo enoten slog in skladen videz modnih dodatkov. Klasična ženska ura se odlična poda tako na hlače, krilo kot elegantne obleke. 

Za nekoliko bolj prefinjen videz pa lahko usnjen pašček na ohišju zamenjamo s kovinskim tankim pasom. Klasični in elegantni modni dodatki na roki se odlično kombinirajo tudi s športno elegantnimi oblekami in sproščenim boemskim stilom. 

Eleganten modni dodatek na zapestju v različnih elementih 

Ženstvene elegantne ure imajo običajno okroglo ali ovalno obliko, saj jim le-ta daje pridih klasike. Lahko pa izberemo tudi ročni modni dodatek v inovativnih oblikah, kot je srček, šesterokotnik in drugo. Modnemu dodatku daje pridih klasike tudi analognost, saj so digitalne ure bolj primerne za športne izvedbe. 

Pri tem lahko izbiramo tudi med različnimi materiali ohišij, pri čemer je aluminij pogosta izbira, saj je hkrati cenovno dostopen in na drugi strani lep, trpežen in kakovosten. V specializirani spletni trgovini z ženskimi, moškimi in otroškimi ročnimi urami na naslovu www.rocneure.si pa nudijo izbiro tudi med različnimi materiali pasu. Ženska ročna ura ima tako lahko usnjen, silikonski ali kovinski pas ali pa pašček iz blaga. 

Objave iz kategorije:

admin