Oxfordice so dobrodošla izbira za vse vrste priložnosti

Zanimivo je, da so nekatere vrste obutve izjemno priljubljene tudi do več let in nič ne kaže, da bi odšle iz mode. Pri tem velja še posebej izpostaviti sandale in espadrile. Za jesenski in zimski čas pa lahko trdimo, da so najpopularnejša obutev gležnarji. In ko smo že pri priljubljenih kosih obutve, velja omeniti še oxfordice. Ste jih že kdaj nosili? Če ne, pa ste jih zagotovo že neštetokrat občudovali na nogah mimoidočih.

Oxford čevlji so na sploh zanimiva vrsta obutve. Že samo njihova zgodovina je nadvse zanimiva. Še posebej zanimivo pa je to, v kako številnih oblikah se takšna obutev pojavlja na trgu. Vanjo pa se z veseljem obujejo tako predstavniki močnejšega spola kot tudi ženske in otroci.

Oxford čevlji za najprestižnejše dogodke

Oxfordice se izjemno dobro obnesejo na kakšnih slavnostnih prireditvah. So odlična izbira za prvo obhajilo, birmo, valeto, maturantski ples. S to vrsto obutve lahko v hipu dosežemo prestiž, ki ga z drugimi obuvali ne bi mogli.

Oxfordice
Modne oxfordice

Oxford čevlji so bili daleč nazaj v zgodovini najprej namenjeni samo določeni skupini oseb. Dandanes pa se vanje lahko obuje prav vsak, in to ne glede na to, ali ima na sebi krilo, hlače, kavbojke ali kar koli drugega.

Oxfordke z nižjim ali višjim podplatom

Ko se boste tudi sami odločali za oxfordke, izbira ne bo tako enostavna. Pomembna odločitev je tudi ta, ali boste izbrali oxford čevlje z višjim ali nekoliko nižjim podplatom. Razlika med njimi je kar očitna in lahko bistveno vpliva na končni izgled.

Morda so oxfordice z nekoliko višjim podplatom videti še elegantnejši, a vse je seveda odvisno od kombinacije z oblačili.

Udoben in samozavesten korak v oxford čevljih

Oxford čevlji se pogosto znajdejo tudi na nogah poslovnih ljudi. Poslovneži se v njih počutijo udobno, njihov korak je še bolj samozavesten. Delujejo elegantno, uglajeno, navzven dajejo znak resnosti, uradnosti, a obenem so še vedno dovolj igrivega videza.

Še posebej ljubke so oxfordice za najmlajše junake. Te so navadno opremljene še s kakšnimi posebnimi motivi ali vzorci, ki obuvalo naredijo še atraktivnejše. V spletni prodajalni z obutvijo lahko izbirate med oxford čevlji za vse generacije, in to v številnih možnih modelih.

Objave iz kategorije:

admin