Kozmetika Nabla za brezhibno ličenje

Vsakodnevno ličenje za službo, šolo ali prosti čas mora biti narejeno okusno in brezhibno. Kozmetika Nabla nudi širok nabor različnih ličil, odtenkov in pripomočkov, ki jih lahko uporabimo za ustvarjanje makeupa, ki zdrži cel dan.

Predpriprava kože na ličenje

Kožo je potrebno ustrezno pripraviti, da se ne sveti ali masti. Glede na naš tip kože,  najprej odstranimo nečistoče. V kolikor imamo bolj mastno kožo, je dobro za čiščenje uporabiti vodo in milo za odstranjevanje nečistoč.

Nabla kozmetika - predpriprava pred nanašanjem ličil
Pred nanašanjem ličil Nabla je potrebno kožo ustrezno pripraviti

V kolikor imamo lepo kožo, lahko uporabimo za čiščenje samo tonik in miceralno vodico. Na očiščeno kožo nato nanesemo hidrantno matirajočo kremo. Na kremo pa nanesemo Nabla tekočo podlago.

Nanašanje ličil na Nabla podlago

Na rahlo obarvano tekočo podlago nanesemo puder v prahu šele, ko je podlaga dodobra suha. Veliko žensk se odloča za uporabo bronzerja na določenih delih obraza namesto pudra v prahu. Bronzer kozmetike Nabla poskrbi za zagorel videz.

Nanaša se večinoma na predelu nad vekami, na lica, brado ter za obrobljanje linije čeljusti. Na linijo ličnic se v tankem sloju nanese tudi rdečilo, da se skupaj z bronzerjem dodatno poudarijo ličnice.

Kozmetika Nabla za zakrivanje nepravilnosti na koži

Akne, barvne madeže in rdečico na obrazu lahko še dodatno zakrijemo s posameznimi kozmetičnimi izdelki. Na temne kroge, nepravilnosti in akne nanesemo tekoči korektor Nabla, ki popolnoma zakrije vse nepravilnosti. Ko se korektor posuši lahko nanesemo nanj še malo pudra v prahu, ki bo kožo povsod naredil enakomernega odtenka.

Nanašanje senčil, barvice in maskare

Ličenje za vsakodnevne dejavnosti ne sme biti preveč opazno, temveč mora biti čim bolj naravno in neopazno. Na veke tako nanesemo samo nežne in naravne odtenke senčil, ki bodo delovala povsem naravno. Pri Nabli tako najdemo zemeljske in rjave tone senčil, ki oči naravno poudarijo. Na spodnji del veke nanesemo še malo črne ali rjave barvice, na trepalnice pa nanesemo tri sloje maskare.

Na ustnice nanesimo Nabiline svetle šminke in lipglose

Ker v službi nimamo časa za pogosto popravljanje makeupa, moramo na ustnice nanesti samo prozorne lipglose ali nežne svetle odtenke šmink in lipglosov. Med govorjenjem in jedjo tako ne bo opazno, če bomo barvo z ustnic polizali ali pojedli. Pri svetlih odtenkih šmink tudi ni potrebe po obrobljanju ustnic s svinčnikom. V kolikor nas skrbi, da bi se svetlo ličilo razmazalo, raje uporabimo prozoren lipglos.

Objave iz kategorije:

admin