Kako izbrati lasulje iz pravih las in kako jih nositi

Nova lasulja iz pravih las se nam mora povsem prilegati in mora med nošenjem biti nemoteča. Izbira najbolj primerne lasulje je včasih malce težavna, saj ne vemo, na kaj moramo biti pozorni. Z upoštevanjem nekaj kratkih nasvetov, bo nakup lasulje iz pravih las prek spleta povsem enostaven.

Pri nakupu lasulje iz pravih las preučimo njene karakteristike

Pri nakupu nove lasulje moramo upoštevati ne samo obliko svojega obraza, temveč tudi dolžino las, strukturo pletenja pri glavi, teksturo las in raznovrstno uporabo nadomestka.

Lasulja iz pravih las
Lasulja iz pravih las v različnih barvah

Razmisliti moramo, katere stile frizur želimo ustvarjati ter kakšne modne dodatke bomo uporabljali. Na ta način bomo tudi lažje kupili lasne nadomestke prek spleta.

Različni stili lasulj iz pravih las in izbira frizure

Večina žensk, ki se odloči za lasuljo, izbere dve različni dolžini ali pa dva različna stila. Tako ji zjutraj ni potrebno na primer zapravljati veliko časa za oblikovanje pričeske, saj lahko oblikovanje izvede že prejšnji dan. 

Video: Predstavitev različnih stilov lasulj

Najbolj udobna je lasulja s pravih las s čipko spredaj

Ta tip lasulje ima na sprednji strani čipko, ki je ročno vezena, da omogoča popolno prileganje glavi. Pričara tudi povsem realistično linijo lasišča, saj povsem posnema linijo vaših naravnih las. Pri vstavljanju ne pride do poškodb naših las, saj jih lasulja s pravih las samo prekrije in ne oteži. Ta stil omogoča nošenje spete ali spuščene pričeske. Prednost nakupa lasulje s pravih las je v tem, da jih lahko frizerka kodra, barva ali ureja tako, kot želimo. Tako si lahko pogosto menjamo stil pričeske, brez, da bi morali kupiti nov lasni nadomestek.

Umivanje in negovanje lasulje iz pravih las s kvalitetnimi proizvodi

Novo lasuljo s pravih las lahko sicer umivamo z navadnim šamponom in negujemo z navadnim balzamom, samo lahko pri taki negi pride tudi do poškodb. Stilisti tako priporočajo uporabo posebnih negovalnih sredstev, ki ne vsebujejo sulfatov, parabenov in drugih škodljivih primesi. Pomembno pa je vsakodnevno negovanje s posebnimi olji, ki preprečujejo izsuševanje površine las. Odsvetovano je tudi sušenje s sušilci za lase, saj lahko močno poškodujejo povrhnjico. Namesto tega je svetovano, da se lasne nadomestke s pravih las umiva in neguje samo s sredstvi, ki so namenjeni specifično njihovi negi. Sušenje naj poteka na zraku. Ravno v ta namen je priporočljiv nakup dveh izdelkov, ki jih izmenično nosimo.

Objave iz kategorije:

admin