Kaj natisniti na majice za fantovščino?

Med izjemnimi dogodki, ki se jih v življenju lahko udeležimo, je tudi fantovščina. Ta ponavadi poteka vsaj teden dni preden sledi še pomembnejši dogodek, in sicer poroka. Fantovščine pa naj bi se po stari navadi udeležili vsi neporočeni fantje, ki so prijatelji, znanci ali sorodniki bodočega ženina.

Fantovščina naj bi bila vesel dogodek, ki ga bodoči ženin proslavi na najrazličnejše načine. Eden od bolj pogostih je ta, da se z drugimi fanti odpravi na vnaprej rezervirano lokacijo, kjer poteka velika zabava. Fantovščina pa se lahko pripravi kar na domu bodočega ženina. Vse bolj pa je priljubljeno tudi to, da se bodoči ženin skupaj s svojimi zavezniki odpravi na krajše potovanje. Da bi se dogodka čim bolj zapolnili in da bi vsi skupaj delovali kot velika povezana skupina, imajo na tem dogodku lahko oblečene majice za fantovščino.

Velika izbira idej

Majice za fantovščino naj bi torej vsebovale čim bolj smešen napis in motiv, ki naj bi se navezoval na ta pomemben dogodek. Če sami pri naročanju na majice z napisi nimate prave ideje, si vsekakor lahko pomagate z idejami, ki jih lahko najdete na spletni strani podjetja, ki vam v zelo kratkem času naredi lepe, kakovostne, duhovite ter zelo posebne majice za fantovščino.

Ne pozabite na pravo velikost in barvni odtenek

Vsekakor je na majicah za fantovščino najpomembneje, kaj bo na njih pisalo oziroma natisnjeno. Kljub temu pa morate pri naročanju biti pozorni tudi na pravo velikost in izbiro prave barve. Velikosti majic za posameznike na fantovščini so vsekakor različne. Pri barvah pa ste lahko neenotni.

In kaj natisniti na majice?

Omenili smo, da vam ideje ponuja podjetje za izdelovanje takih majic. Lahko pa si izmislite nekaj povsem svojega. Morda nanjo natisnite kakšno šaljivo misel, ki jo je bodoči ženin izrekel v zadnjem času. Na hrbtni strani pa lahko date natisniti vašo skupinsko sliko ali pa fotografijo iz kakega od mnogih skupnih dogodkov.

Ne glede na to, kaj bodo majice za fantovščino vsebovale, jih boste verjetno shranili kot spomin na poseben dogodek, ki se na pripeti prav vsak dan. Majico pa boste tu pa tam še zagotovo kdaj oblekli, kajneda?


Obletnica se lahko navezuje na rojstni dan ali pa kaj drugega. Darila za obletnice so izvrsten način, kako presenetiti tistega, ki praznuje. Preberi več …

Softshell jakne kot popoln promocijski tekstil. Tudi za moške ponujamo vsestransko uporabne softshell jakne, v različnih barvah in dizajnih. Preberi več …

Ni važno, ali je govora o športnih, vsakodnevnih ali elegantno oblikovanih ročnih urah, obstaja nekaj stvari, na katere morate biti pozorni pri nakupu ženske ure. Preberi več …

Objave iz kategorije:

admin