Terme Laško kot izjemno priljubljena destinacija za oddih

Če si letos poleti nameravate zares spočiti, ni nujno, da boste odšli na morje. Dobrih destinacij za sproščanje in razvajanje namreč kar mrgoli. Pri nas lahko na primer obiščete zelo priljubljene terme Laško, ki vam ponujajo veliko več, kot si morda sploh mislite.

Toplice v Sloveniji niso priznane samo med domačini in domačimi gosti na sploh, temveč v naše terme zelo radi zahajajo tudi tujci. Ne navdušujejo jih samo termalna voda, ki je na vso moč zdravilna, temveč tudi wellness in vrhunski bazeni, pa še bi lahko naštevali.

Kraj za mlado in staro

Ko načrtujete dopust, je treba misliti na vse družinske člane. Morda imate doma še čisto majhne otroke in res ne veste, kam bi z njimi odšli na dopust. Terme niso zgolj odlično mesto za odrasle in starejše, ki okrevajo po kakšni bolezni, temveč tudi za najmlajše družinske člane.

Terme v Laškem imajo na voljo tudi otroške bazene in druge storitve, ki so posebej prilagojene za najmlajše. Še posebej mikaven je otroški wellness, ki je namenjen tako deklicam kot fantom.

Kopanje v zdravilni vodi

Ena od značilnosti term je tudi kopanje v zdravilni vodi. Ta pa ni namenjena zgolj namakanju, temveč jo lahko tudi pijete. Če bi vedeli, kaj vse vsebuje termalna voda, bi jo pili še z večjim veseljem, in to večkrat na dan.

terme Laško bazeni s termalno vodo
Terme Laško vam ponujajo kopanje v zdravilni vodi za odrasle in starejše, na voljo pa so tudi otroški bazeni in storitve posebej prilagojene za najmlajše.

Po kopanju v termalni vodi se boste počutili kot prerojeni. V hipu boste imeli več energije in se odlično počutili. Enake učinke boste doživljali tudi tedaj, ko boste tovrstno vodo pili.

Sprehod po čudoviti okolici term

Terme Laško krasijo vrhunski bazeni, ki so namenjeni tako odraslim kot otrokom, na voljo je wellness, kjer si lahko privoščite najrazličnejše masaže. V hotelu pa nas vas čaka restavracija z vrhunsko hrano ter pijačo.

V videu smo zbrali privlačne ideje, kaj doživeti, ko boste prišli v Terme Laško

Po dnevnih aktivnostih v toplicah pa si lahko skupaj s svojimi najbližjimi privoščite še kratek ali daljši sprehod po prečudoviti okolici. Do mesta je zgolj dobrih petnajst minut in tudi na vas čaka marsikaj zanimivega.

Do centra se lahko odpeljete tudi s kolesi, ki jih je moč najeti. Aktivnosti v termah Laško nikoli ne zmanjka, kar lahko preverite tudi v različnih paketih, ki so jih za vas pripravili ponudniki storitev v toplicah.

Objave iz kategorije:

admin