Aktualne ponudbe v termah Laško

In če bazeni Thermana ne bodo na dnevnem spisku vaših dnevnih načrtov za božič, jih lahko prestavite na novo leto. V posebnem paketu je vključena tudi silvestrska večerja, pri kateri prejmete še posebno darilo. Namestili se boste v dvoposteljni sobi, vključen je polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, neomejeno kopanje v bazenih, dnevni vstop v fitnes.

Omenjeni paket lahko rezervirate za tri, štiri ali pet noči. Več podrobnosti lahko prejmete na spletni strani ponudnika.

Thermana Laško s slikovito okolico, izvrstnimi spa tretmaji in čudovitim razgledom zagotavlja edinstveno pomirjujoče vzdušje, ki parom omogoča, da se sprostijo in ponovno povežejo drug z drugim. Vir slike: Thermana Laško

V terme Laško z avtodomom

Tudi pri nas je opaziti, da se vse več ljudi na krajši ali daljši oddih odpravlja s svojimi ali izposojenimi avtodomi. S takšnim prevoznim sredstvom se lahko brez večjih zadržkov odpravite tudi v laške toplice. V tem primeru boste v prečudovitem kraju lahko uživali v popolni zasebnosti. Na voljo je poseben prostor za avtodome, kjer se lahko sproščate tudi ob pogledu na bližnjo reko.

Na voljo sta dva parkirišča za avtodome. Prvi se nahaja pri hotelu Thermana Park Laško, drugi pa pri hotelu Zdravilišče Laško.

Romantični oddih v dvoje

Romantični oddih za dva je še eden od paketov, ki vam ga ponuja prijazno osebje v Thermani. Zanj se ne odločajo samo na sveže zaljubljeni pari, temveč tudi starejši pari, ki se vsaj za nekaj časa želijo oddaljiti od vsakodnevnih obveznosti.

Paket romantični oddih v dvoje je pravzaprav aktualen skozi vse leto. Ni vezan na koledarsko dogajanje, temveč predvsem na želje posameznikov. Če pa že želite, da bi počitnikovanje vsaj malce sovpadalo s koledarjem, pa si ga lahko privoščite za valentinovo.

Objave iz kategorije:

admin