Softshell jakne kot popoln promocijski tekstil

Udobne in nepremočljive Softshell jakne v različnih barvah in velikostih spadajo pod popolna personalizirana darila za zveste kupce, poslovne partnerje in druge odjemalce. Hkrati je ta vrhnji zimski kos oblačila zelo uporaben, zato ga bodo prejemniki darila zagotovo nosili. Še posebej, če je bunda izdelana iz kakovostnih materialov in privlačnih barvnih kombinacij.

Softshell jakne so prav tako odličen promocijski material, saj podjetja lahko pri specializiranih ponudnikih naročijo unikaten tisk ali vezenje logotipa. Velika površina vetrovke pa omogoča tisk sporočil v večjih dimenzijah. S pomočjo promocijskega tekstila tako podjetje širi svojo blagovno znamko, zato ta pristop predstavlja učinkovito marketinško orodje, kjer bunde v obliki daril razveselijo odjemalce, na drugi strani pa podjetje z njimi trži svojo blagovno znamko.

Pomembne značilnosti promocijske zimske bunde 

Dvoslojne Softshell jakne so izdelane iz neprepustnih materialov. To pomeni, da so hkrati vodoodporne, ščitijo pa tudi pred mrzlim vetrom. Največkrat so izdelane iz dveh ali treh slojev blaga in tkanin, pri čemer so najpogosteje uporabljeni materiali prav poliester in elastin v zunanjem delu oblačila, v notranjosti oblačila pa je uporabljen topel poliester iz mikrovlaken oziroma flis. 

Zaradi posebnih materialov, imajo bunde izolacijske prednosti, ki ščitijo telo pred zunanjimi vplivi v zimskem času oziroma pri nizkih temperaturah. Hkrati pa materiali dihajo in so po strukturi dovolj fleksibilni, da omogočajo prijetno in udobno nošenje. 

Promocijski tekstil po meri in željah naročnika 

Podjetja lahko naročijo moške, ženske ali otroške vetrovke v različnih velikostih in različnih barvah. Prav tako pa so na voljo tudi bunde za delavce, ki pa so izdelane iz posebnih zaščitnih materialov, ki ščitijo delavce pred mrazom. Podjetja lahko naročijo tudi brezrokavnike, ki so izdelani iz enakih materialov kot vodotesne bunde. Vrhnja zimska oblačila imajo tudi zunanje žepe na prsih, stranske žepe ter nastavljive trakove na rokavih in spodnjem robu oblačila.

Softshell jakne vrhunskih in priznanih blagovnih znamk, kot so Roly, Karibi in Regata, so na voljo za nakup na spletni strani habeco.hr, ki nudi tudi profesionalen tisk in vezenje logotipov in promocijskih sporočil na različne materiale. 

Objave iz kategorije:

admin