Profesionalno čiščenje stanovanja po ugodni ceni

Vsakodnevno čiščenje je zelo naporno. V kolikor imamo v družini alergika na pršice in prah, pa je redna čistilna rutina zelo pomembna. Ker marsikdaj nimamo časa za celovito čiščenje, lahko najamemo zunanjega izvajalca za čiščenje stanovanja po ugodni ceni. Nekatera gospodinjstva se odločijo za najetje čistilcev enkrat mesečno, druga pa jih najamejo vsaj enkrat tedensko.

Profesionalno čiščenje v skladu s potrebami strank

Pri profesionalnemu čiščenju stanovanja se servis prilagodi potrebam strank. To pomeni, da se obe strani vnaprej dogovorita o obsegu čiščenja ter kaj vse spada vanj. Določijo se posamezne sobe, obseg čiščenja v prostorih, katera čistila se uporabljajo za odstranjevanje umazanije ter katere dodatne naloge ima čistilec. 

Čiščenje stanovanja - kopalnica
Čiščenje stanovanja zajema tudi čiščenje kopalnice

Odstranjevanje umazanije v vseh prostorih

Največ čiščenja potrebujeta kuhinja in kopalnica. Ta dva prostora sta najbolj obljudena in zato potrebujeta veliko več pozornosti, kot ostali prostori. 

Strokovno čiščenje kuhinje

Pri odstranjevanju umazanije iz kuhinje, se čistilec najbolj posveti pranju posode, čiščenju kuhalne plošče ter pulta in odstranjevanju nečistoč iz pečice. Ker so pekači skupaj s pečico najbolj umazani deli kuhinje, prejmejo tudi največ pozornosti

Video: 16 nasvetov za čiščenje kuhinje

Večina gospodinj ima namreč veliko težav pri odstranjevanju stare umazanije s pečice. Med čiščenjem stanovanja tako čistilec uporabi posebna čistila tudi za odstranjevanje zasušenih madežev v pečici.

Odstranjevanje umazanije v kopalnici

V kopalnici peremo oblačila, se tuširamo ter uporabljamo WC. Zaradi obilice vodnega kamna, nastajajo v WC školjki trdovratni madeži, ki jih ne znamo sami odstraniti. Čistilni servisi uporabijo za čiščenje posebna čistila z belilnimi sredstvi, ki povsem razbarvajo rjavo umazanijo iz WC školjke. Uporabijo tudi čistila proti plesni, da očistijo fuge znotraj in zunaj tuš kabine, če gospodinjstvo nima ustreznega kopalniškega ventilatorja.

Preberite si še naslednji članek: Izbira primerne E27 žarnice za naš dom

Vsaka LED žarnica E27 ima izstopno moč svetlobe in porabo, ki se meri z vati.

Odstranjevanje madežev s steklenih površin

Steklene površine so najbolj umazane v celem domu, saj se madeži samo s krpo ne odstranijo. Ker se steklene površine nahajajo v vseh prostorih stanovanja, je pomembno, da jih redno čistimo. Čistilci očistijo tudi težke in težko dostopne steklene površine. Velikokrat so najtežje dostopna okna na stopniščih, kjer je velika nevarnost padca. 

Čiščenje spalnih prostorov

Spalni prostori imajo največ prahu. Čistilni servisi med čiščenjem stanovanja pospravijo celotno spalnico, odstranijo stare prevleke, namestijo novo posteljnino, umijejo in zloščijo vse površine, pomijejo okna in tla. Odstranijo tudi ves prah in vse nečistoče. V kolikor je potrebno, očistijo tudi okna, počistijo prah iz težje dostopnih točk, kot so vrhovi omar in podobno. 

Objave iz kategorije:

admin