Torbice za mobitele nudijo dodatno zaščito

Torbice za mobitele nudijo dodatno zaščito, saj ščitijo telefon iz vseh strani. Na zadnji strani imajo debelejšo podlago, ki ima na vrhu izrez za kamero. Etuiji prav tako zaščitijo robove do samega vrha. Na sprednji strani ohišja pa je pokrivalo na preklop, ki se zapre z magnetom. 

Etuiji so odlična izbira, če želimo telefon popolnoma zaščititi. Poleg tega pa lahko izbiramo med različnimi barvami in vzorci. Široka ponudba za posamezno blagovno znamko in model telefona omogoča, da najdemo tak etui, ki ustreza našemu slogu. 

Pokrivalo za telefon s praktičnimi dodatki 

Elegantne torbice za pametne mobilne telefone se od navadnih plastičnih ovitkov razlikujejo v določenih lastnostih. Etuiji so namreč izdelani kot nekakšne denarnice s pregibom. Na levi strani preklopa imajo etuiji izdelane reže za kartice. Tako lahko s seboj v vsakem trenutku prenašamo pomembne kartice ali druge manjše predmete, ki gredo v režo. 

Dvojni zaščitni ovitek se odpira in zapira s paščkom, ki je na eni strani zapet z magnetom. Magnet omogoča, da se gornji del etuija ne odpre samodejno, temveč je ves čas pritrjen na magnet. Pri tem pa magnet ni toliko močan, da bi ga morali s silo odpirati. 

Etui ščiti mobilnik pred poškodbami in padci 

Velika prednost prekrivnega etuija je v popolni zaščiti mobilnika. Telefon tako ščiti pred poškodbami, ki nastanejo kot posledica padcev in razlitij tekočine. Prav tako je malo verjetnosti, da bi se steklo popraskalo, saj je zgornji del ohišja povsem prekrit z ovitkom. Ker je ekran mobilnika že zaščiten s preklopnim pokrivalom, nam ni potrebno kupovati še zaščitnega stekla. Poleg tega pa torbice za mobitele učinkovito ščitijo pred vdorom umazanije in prahu. 

Elegantni dvojni ovitki za mobilnike v različnih stilih 

Za etuije z magnetnim zapiranjem je značilno, da je spodnji del nekoliko ojačan, zgornji del s preklopom pa je lahek, tanek in eleganten. Zato ta zaščitna pokrivala niso robustna na videz. Izbiramo lahko med različnimi barvami in stili. Nekateri etuiji in ovitki za telefon so povsem enobarvni, drugi pa imajo narisane vzorce. Večinoma pa so na voljo v materialih, kot je umetno usnje, ki je tudi dolgo obstojno in trpežno. 

Kakovostne in elegantne torbice za mobitele v različnih barvah in vzorcih so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini z dodatno opremo za telefone na naslovu www.gizzmo.hr. V spletni trgovini so na voljo etuiji za skorajda vse blagovne znamke in modele mobilnikov. 

Objave iz kategorije:

admin