Kako izgubiti odvečne kilograme v trebušnem predelu?

Težave s preveliko teže ima dandanes veliko ljudi. Približno 70% vsega sveta ima prevelik indeks telesne mase, kar lahko pripelje do mnogih zdravstvenih težav. Odvečne kile pa se rade predvsem nabirajo v trebušnem predelu, saj tja telo odvrže vso maščobo, ki jo ni moralo uporabiti. To je izredno moteče iz praktičnih in lepotnih razlogov, saj nam tako telesno stanje onemogoča normalno življenje. Edina rešitev je, če pričnemo s hujšanjem v trebuhu s čimer se tudi lahko izognemo razvitju diabetesa v prihodnosti.

Izogibanje sladkorju privede do boljšega zdravja

Dandanes je skoraj vsa hrana izboljšana z dodanim sladkorjem. Tukaj so najbolj na udaru gazirane pijače, ki so izredno škodljive za naše zdravje.  Glukoza in fruktoza sta dve glavni sestavini sladkorja, ki močno obremenita prebavne sisteme v našem telesu.

Inzulin je hormon, ki ga naše telo prične proizvajati, ko je raven sladkorja v krvi prevelika. Njegova naloga je, da odvečno količino sladkorja spremeni v maščobo. Ta maščoba se nabira pri moških predvsem v trebušnem delu, pri ženskah pa na zadnjici in stegnih. Res je tudi, da nenehno proizvajanje inzulina lahko privede do hudih bolezni, kot je diabetes prve in druge stopnje.

Uživanje proteinov pa pomaga telesu ohraniti obliko in uravnavati krvni sladkor.

Proteini so izredno pomembno hranilno sredstvo za naše telo. Lase in nohti so večinoma narejeni izključno iz njih, kar pomeni, da jih telo potrebuje. Poleg tega jih potrebujemo za celjenje ran in povečanje mišične mase, kar jih naredi izjemno hranilo za športnike.

S proteini do bolj zdrave teže

Veliko dokaz tudi obstaja, da jemanje visoko-kakovostnih proteinov pomaga s hujšanjem v trebuhu. Procesirana hrana, sladkor ter prevelike količine ogljikovih hidratov lahko vse vodijo do težav s težo. Zmerno uživanje proteinov pa dokazano deluje na hitrejšem izgorevanju maščobe v trebušnem predelu.

Najbolje je, če jih uživamo v obliki prehranskega dopolnila. Na spletni strani http://www.popolnapostava.com najdemo ogromno koristnih nasvetov ter programov, ki nam bodo omogočili izgubiti nepotrebno težo na našem telesu.

Redna telovadba je nuna za izgubo kilogramov

Res je, da s pravilno prehrano in prehranskimi dopolnili lahko veliko dosežemo. Najbolje pa je, če pri tem tudi telovadimo. Ni potrebno, da se učimo naprednih vaj in tehnik, ki so narejene za izgubo teže, vendar sigurno to pomaga.

Dejstvo pa je, da hoja, tek, plavanje in druga telovadba izjemno hitro vpliva na velikost našega trebuha. Vsakodnevno gibanje nam bo po že nekaj tednih omogočilo, da dosežemo želeno obliko našega trebuha. Po drugi strani pa bomo imeli več energije, kar pomeni, da bomo uživali tudi večjo produktivnost.

Prednosti zdrave prehrane in gibanja so izjemne. Tako si bomo izboljšali imunski sistem, prebavo, nivoje energije in tudi samozavest.

Porcelanaste zobne luske za lepši nasmeh. Zobne luske z minimalno invazivnim posegom odpravijo marsikatero nepravilnost. Preberi več …

Objave iz kategorije:

admin