Kako izbrati najboljši servis Samsung telefonov?

Poškodovane in nedelujoče mobilne aparate je potrebno popraviti. Če je mobilnik izven garancije, potem se moramo obrniti na drugega ponudnika, ki nudi kakovosten in cenovno ugoden servis Samsung telefonov. Na spletnih straneh podjetij, ki nudijo popravila mobitelov, se je dobro prepričati o tem, ali popravljajo vse modele in tudi nekoliko starejše različice te blagovne znamke mobilnih aparatov, zato da bi lahko vedeli, ali bodo lahko popravili tudi naš telefon.

Če je mobitel močno poškodovan in zato ne deluje oziroma ne omogoča uporabe najosnovnejših funkcij, tedaj je dobro vedeti, ali izbrani servis Samsung telefonov nudi brezplačen nadomestni aparat, ki ga bomo lahko uporabljali v času popravila. To nam omogoča, da bomo dosegljivi tudi takrat, ko bo mobilnik na popravilu. 

Menjava in popravilo nadomestnih delov na mobilnem aparatu 

Pomembno je vedeti, ali izbrani servis Samsung telefonov ob menjavi in popravilu nadomestnih delov uporablja le originalne ali originalom enakovredne dele. Servisnemu podjetju pa dodatno kredibilnost daje tudi dana garancija na zamenjane nadomestne dele. Tako lahko mobilni aparat, ob morebitnih napakah po opravljenem popravilu, ponovno odnesemo v podjetje in pri tem prihranimo na stroških. 

Servis Samsung telefonov nudi brezplačen nadomestni aparat
Servis Samsung telefonov opravijo strokovnjak

Pred izbiro ponudnika za popravilo in zamenjavo delov na mobitelu, se je dobro pozanimati, ali v podjetju opravljajo vsa popravila oziroma ali je popravilo specifične napake sploh mogoče. Podjetja največkrat opravljajo naslednje storitve: 

  • Menjava baterije
  • Menjava stekla na telefonu 
  • Popravilo kamere, mikrofona, zvočnika in vhoda za slušalke 
  • Popravilo polnilnega konektorja in sprejemnika SIM kartice 
  • Popravilo tipk za glasnost in vklop
  • Popravilo in zamenjava delov, ki so prišli v stik s tekočino 

Servisne storitve pri odpravljanju programskih napak na mobitelu 

Če mobitel ne deluje zaradi tega, ker ima določeno programsko napako, je dobro vedeti, ali ponudnik servisnih storitev nudi tudi profesionalno odpravo programskih napak. Pri tem nekatera podjetja opravijo tudi postopek, kot je ohranitev podatkov ter sistemska ponastavitev. V vsakem primeru pa morajo imeti podjetja dovolj znanja, izkušenj in potrebno opremo za pravilno diagnostiko programskih napak.

Kakovosten in cenovno ugoden servis Samsung telefonov opravijo strokovnjaki v servisu mobilnikov in tablic na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani. Naročila popravil pa se lahko opravijo preko spletne strani www.gizzmo.si. Nedelujoče mobilne aparate sprejemajo v poslovalnici, lahko pa jih pošljete tudi preko pošte. Popravila običajno trajajo od 30 minut do 5 dni, kar je odvisno od stopnje poškodovanosti in dobavljivosti nadomestnih delov.

Torbice za mobitele nudijo dodatno zaščito. Hočeš zaščititi svoj GSM telefon pred poškodbami ali pa želiš, da postane edinstven modni dodatek? Preberi več …

Objave iz kategorije:

admin