Kako izbrati strešni kovček za naše vozilo?

V kolikor imamo majhne otroke, potrebujemo veliko dodatnega prostora v našem vozilu. Vanj moramo pospraviti večje predmete, kot so prenosne posteljice, vozički, lupinice, dodatne avtomobilske sedeže, vsa oblačila, vse igrače, dodatno obutev, športne rekvizite, prevozna sredstva, kolesa in še mnogo več. V kolikor želimo udobno potovati, moramo na streho vozila namestiti strešni kovček, kamor pospravimo predmete, ki jih med vožnjo ne potrebujemo.

Cenovno ugoden strešni kovček za veliko let uporabe

Pred nakupom strešnega kovčka moramo najprej preučiti znamko, model in letnico izdelave našega vozila. Nato na spletu raziščemo različne modele in velikosti strešne prtljage.

Kako izbrati najboljši strešni kovček?
Strešni kovček za avtomobil

Cenovno se strešni prtljažniki med seboj zelo razlikujejo, vendar je pomembno, da izberemo dober in zanesljiv izdelek. Posamezniki zelo pohvalijo znamko Nordrive, ki je izjemno kvalitetna, a po zelo dostopnih cenah.

Zanesljivi strešni kovčki Nordrive

Znamka Nordrive nudi različne dimenzije strešnih kovčkov. Velikost strešne prtljage izberemo glede na dimenzijo in model našega vozila. Novi strešni prtljažniki so izdelani iz trpežne ABS plastike, ki ima poseben premaz proti praskam.

Video: Strešni kovček Nordrive

Tako ne prihaja do površinskih poškodb zaradi vremenskih vplivov ali peska. Kovček ima nameščena dva zapaha, ki omogočata varno zaklepanje. 

Prednosti novih strešnih kovčkov za naše vozilo

Novi strešni kovčki nam omogočajo znatno povečanje prtljažne kapacitete našega vozila. Na streho vozila tako enostavno shranimo večje predmete, ki nas bi drugače zelo motili med vožnjo. Vožnja zaradi premestitve prtljage na streho vozila postane udobnejša in bolj prijetna. Naši predmeti so med vožnjo varno zaklenjeni v strešnem kovčku, ki je dodatno zaščiten pred krajo. Ključavnico odklene samo naš komplet ključev.

Preberite si še naslednji članek: Akcijske ponudbe za zimske gume – kje jih iskati

Pozimi so zimske pnevmatike nujna oprema prav vsakega jeklenega konjička, saj so razmere na cesti nekoliko drugačne kot sicer – spolzka vozišča, nižje temperature, morda tudi sneg in led so zagotovo dejavniki, ki vplivajo na našo varnost v prometu.

Tesno prileganje kovčka na streho avtomobila

 Ker je prtljaga tesno pritrjena na streho vozila nam tudi ni potrebno med vožnjo skrbeti, kaj se z našimi stvarmi dogaja. Kovček je narejen iz izjemno odporne plastike, ki preprečuje vsakršne poškodbe. Tudi v primeru prometne nesreče se strešni kovček trdno drži vozila. V primeru, da pride do tako močne nesreče, da prtljaga odleti s strehe vozila, pa njena vsebina ostane nedotaknjena. Ohišje strešne prtljage je narejeno iz tako močne plastike, da umazanija ali morebitna voda iz okolice ne moreta pronicati skozenj in poškodovati našo imovino. Obenem trpežna plastika v primeru pristanka kovčka v vodi omogoča tudi, da celotna prtljaga plava na vodi in ne potone. 

Objave iz kategorije:

admin