Spremljanje zdravja srca iz udobja doma

Merjenje tlaka krvi pri zdravniku je lahko napačno

Pri obisku zdravnika je zelo pogosto, da nam preveri tlak krvi. Rezultati pa so lahko zelo napačni, zaradi sindroma bele halje. To je stanje, kjer se nam pritisk krvi poviša v prisotnosti zdravnika. Poleg tega smo v tujem okolju, ki nam podzavestno povzroča stres. To še ojača dejstvo, če smo do zdravnika hiteli, se nam mudi drugam ipd. Vsi te dejavniki povišajo utrip našega srca. Zdravnik pa bo pridobil napačne informacije, ko bo poslušal njegovo delovanje ali nam izmeril tlak. Seveda je vedno priporočljivo, da nas naš osebni zdravnik temeljito pregleda, vendar je treba vzeti v zakup dejstvo, da zunaj našega doma morda ne bomo tako sproščeni, kot bi sicer bili.

Veliko bolje je, če uporabimo merilec krvnega tlaka v udobju doma. Sama naprava je ugodna za nakup in nam bo služila dolga leta. Odčitane rezultate pa si lahko zapisujemo in jih ob obisku zdravnika tudi prinesemo na vpogled.

Sama naprava je ugodna za nakup in nam bo služila dolga leta.

Simptomi previsokega krvnega tlaka

Visok krvni pritisk oziroma tlak je zelo pogosta težava po celem svetu. Težko pa jo je zaznati, saj se simptomi ne pokažejo pri vseh ljudeh na enak način. Res je, da je glavni simptom visok tlak krvi, vendar ga je težko opaziti, saj se morda počutimo načeloma dobro.

Prehranska dopolnila nam lahko pomagajo doseči optimalen nivo zdravja

Velik del zdravja vsakega posameznika je zdrava prehrana in primerna količina gibanja. To je tudi razlog, da ima podjetje Medigo v svoji ponudbi različna prehranska dopolnila kot tudi športni program. Slednji je dopolnjen s primerno prehrano za športnike in pripomočki za ohranjanje vitalnosti telesa. Enako pa velja za nosečnice, otroke in porodnice, saj omenjene skupine ljudi potrebujejo kakovostno prehrano in različne medicinske pripomočke za ohranjanje svojega zdravja.

Objave iz kategorije:

admin